Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقی محمدی روز چهارشنبه در همایش هم‌اندیشی با اعضای شورا و دهیاران بخش «لیلان» شهرستان ملکان به ضرورت تجهیز باغ‌های شهرستان به آبیاری قطره‌ای تاکید کرد و افزود: متاسفانه امسال به علت تنش آبی، بخشی از باغ‌های انگور شهرستان خشک شد و باغداران نیز به همین خاطر دست از محصول خود کشیدند.

به گزارش ایرنا عملیات اجرایی سد قوشقیه که با هدف تامین آب شرب روی رودخانه «لیلان‌ چای» در حال احداث بود، حدود هفت سال قبل و در راستای مصوبه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه متوقف شد و اکنون مطالعه آن بر سر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود بخش‌هایی از تاسیسات احداث شده این سد طی سال‌های گذشته، اکنون تخریب شده است و به بازسازی نیاز دارد. 

افزایش ۲.۵ برابری اعتبارات استانی ملکان

فرماندار ملکان همچنین به افزایش ۲.۵ برابری اعتبارات استانی شهرستان در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: بودجه تخصیص یافته ملکان در سالجاری ۴۰ میلیارد تومان است که در مقایسه با بودجه سال گذشته ۲۴ میلیارد تومان افزایش دارد.

محمدی افزود: امسال ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار جهت آسفالت راه چهار روستای بخش لیلان اختصاص یافته است و راه این روستاها در فصل کاری سال آینده آسفالت خواهد شد.

وی همچنین آشنایی کامل شوراها با قانون به منظور جلوگیری از انجام کارهای غیرقانونی را خواستار شد و بر مشارکت دادن مردم در امورات و اجرای بخشی از طرح‌ها با خودیاری مردم تاکید کرد.

نصب بنر خوش‌آمدگویی از بودجه دولتی خلاف قانون است

فرماندار ملکان در ادامه نصب بنر خوش آمدگویی به مسئولان از با استفاده از بودجه دولتی را خلاف قانون دانست و اظهار داشت: وظیفه مسئولان سرکشی و خدمت صادقانه و بدون منت به مردم است و در این راه نیازی به نصب بنر و غیره نیست.

رئیس شورای شهرستان ملکان هم در این جلسه به همکاری خوب بین اعضای شورای شهرستان اشاره، و بر تداوم همدلی موجود در راستای خدمت به مردم تاکید کرد.

فرج اصغریان شوراها را رابط بین مردم و مسئولان دانست و ضمن تاکید بر حفظ اقتدار شوراها به منطور مطالبه خواسته‌ها و پیگیری مشکلات مردم، تشریح کرد: شوراها در چارچوب قانون حرکت کنند و تمام هزینه‌ها را به طور شفاف، قانونی و با مصوبه انجام دهند تا دچار مشکل نشوند.

شهرستان ملکان با ۱۱۰ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۵۵ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی واقع است.

برچسب‌ها ملکان خشکسالی مراغه شرکت مدیریت منابع آب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملکان خشکسالی مراغه ملکان خشکسالی مراغه شرکت مدیریت منابع آب ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی
  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • مرمت سیل بند کرخه شهرستان اندیمشک
  • عملیات ترمیم سیل بند کرخه آغاز شد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • رتبه نخست شهرستان پلدشت در نرخ رشد جمعیت