Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام علی غفاری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: این اقلام  از درآمد اجاره زمین کشاورزی وقف مرحوم «علی‌اکبر سلیمانی» به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال تهیه شد.

وی اخیرا از احداث پنج واحد مسکونی نیازمندان با مشارکت گروه‌های جهادی و خیران این شهر خبر داده بود؛ هرکدام از این خانه‌ها ۶۰ مترمربع زیربنا دارد و با بیش از پنج میلیارد ریال هزینه احداث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی تاکنون عملیات اجرایی سه واحد از این خانه‌ها به اتمام رسیده و ۲ واحد دیگر تا آبان ماه امسال از سوی نیازمندان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

امام جمعه لیلان با اشاره به اهدای سه سری جهیزیه به نوعروسان زیرپوشش کمیته امام امام خمینی (ره) این شهر طی روزهای اخیر، بیان کرد: این جهیزیه‌ها هم با همکاری دفتر امام جمعه، حوزه‌های مقاومت بسیج فاطمه الزهرا(س) و سیدالشهداء، کمیته امداد امام خمینی (ره) و خیران تهیه شد.

حجت‌الاسلام غفاری بیان کرد: این جهیزیه‌ها شامل یخچال، اجاق گاز، تلویزیون، جاروبرقی و چند قلم دیگر از کالای اساسی زندگی بوده و مجموع ارزش آنها یک میلیارد ریال برآورد شده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۵۰ بسته معیشتی به همراه ۱۰۰ عدد کیف و ۲ عدد کپسول اکسیژن از طرف دفتر امام جمعه، حوزه‌های مقاومت بسیج فاطمه‌الزهرا و سیدالشهدا، خیران و کمیته امداد امام خمینی (ره) به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال بین آسیب‌دیدگان کرونا توزیع شد.

بخش لیلان با بیش از ۳۰ هزار نفر جمعیت در جنوب‌شرقی شهرستان ملکان واقع شده و شغل اصلی مردم آن باغداری و کشاورزی است؛ در این شهرستان بیش از یکهزار میلیارد ریال موقوفه وجود دارد و درآمد حاصل از آن بر اساس نیت واقف در کارهای خیر هزینه می‌شود. 

برچسب‌ها ملکان آذربایجان شرقی مراغه شورای سیاست گذاری ائمه جمعه وقف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملکان آذربایجان شرقی مراغه ملکان آذربایجان شرقی مراغه شورای سیاست گذاری ائمه جمعه وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • معلمان روش تفکر و مبانی عقیدتی را به دانش‌آموزان بیاموزند
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • معلمان هویت دینی و ملی را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • دانش‌آموزان ‌‌باید بدانند فلسفه مرگ بر آمریکا و اسرائیل چیست
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموزان توجه کنند
  • معلمان به نقش خود در هویت سازی دانش آموز دانش آموزان توجه کنند
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است