Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون میراث فرهنگی آذربایجان شرقی از آغاز همکاری این اداره کل با موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران در راستای انجام مطالعات جامع قلعه بختک لیلان ملکان خبر داد.

علیرضا قوچی اظهار کرد: پیرو دیدار با مصطفی ده پهلوان رئیس موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران و هیئت همراه در راستای آغاز همکاری مشترک مطالعاتی و باستان‌شناسی مابین دانشگاه تهران و این اداره کل از محل پایگاه ملی میراث فرهنگی قلعه بختک لیلان بازدید به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در راستای آغاز همکاری موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران و این اداره کل تفاهم‌نامه‌ای مشترک منعقد خواهد شد، گفت: با توجه به اهمیت محوطه تاریخی قلعه بختک لیلان و لزوم مطالعه جامع این محوطه تاریخی، تفاهم‌نامه‌ای مشترک با موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران منعقد خواهد شد تا مطالعات علمی و پژوهشی توسط متخصصان این حوزه در این محوطه که 110 هکتار وسعت و دارای 56 تپه اقماری است، انجام شود.

معاون میراث فرهنگی استان ادامه داد: ایجاد بسترهای مناسب پژوهشی و علمی، ایجاد موزه، توسعه گردشگری فرهنگی با فرصت سازی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه با موسسه باستان‌شناسی دانشگاه تهران است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، وی اظهار کرد: در راستای این همکاری همچنین آزمایشگاه اختصاصی دانشگاه تهران برای آزمایش‌های باستان‌شناسی و باستان‌سنجی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همچنین در ادامه این همکاری حفاظت، مرمت و بهره‌برداری از خانه‌های تاریخی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری آذربايجان شرقي میراث فرهنگی شهرستان ملکان دانشگاه تهران باستان شناسي موسسه باستان شناسی دانشگاه تهران قلعه بختک لیلان میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی

به گزارش همشهری آنلاین،‌ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

کد خبر 849083 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه استاندار تهران تهران

دیگر خبرها

  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم