Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- ایجاد پایگاه میراث فرهنگی در قلعه بختک لیلان از توابع استان آذربایجان شرقی در دیدار رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با نماینده مردم ملکان، لیلان و مبارک شهر در مجلس شورای اسلامی مطرح شد و برای بررسی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش ایرنا از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در این نشست که امروز (شنبه یکم دی 97) در محل سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، علی اصغر مونسان و سلمان خدادادی نماینده مردم ملکان، لیلان و مبارک شهر در مجلس شورای اسلامی به بررسی موضوعات مرتبط با این سه شهر در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش موضوع ایجاد پایگاه میراث فرهنگی برای قلعه تاریخی بختک یکی از مهمترین محورهای گفت و گوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و نماینده ملکان، لیلان و مبارک شهر بود.
نماینده مردم ملکان، لیلان و مبارک شهر در مجلس با اشاره به اهمیت این قلعه تاریخی از مشارکت شهرداری و فرمانداری برای مرمت و ساماندهی آن خبر داد و گفت: خوشبختانه با حمایت های صورت گرفته، تخصیص اعتبار مناسب و با همکاری و مشارکت شهرداری، فرمانداری و میراث فرهنگی اتفاقات بسیار خوبی در این خصوص انجام شده است.
وی افزود: قلعه تاریخی بختک به عنوان یکی از آثار به یادماندنی از دوران گذشته ضمن معرفی فرهنگ و هویت تاریخی این منطقه می تواند در جذب هرچه بیشتر گردشگر نیز موثر باشد، از این رو نیازمند همکاری و توجه هرچه بیشتر به این قلعه تاریخی هستیم.
نماینده مردم ملکان، لیلان و مبارک شهر، ملاقات رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی را ارزشمند توصیف کرد و گفت: خوشبختانه، آقای مونسان ارتباط بسیار خوبی با نمایندگان مجلس و قوه مقننه دارد و برگزاری نشست های متعدد با نمایندگان مجلس بیانگر توجه او به حوزه میراث فرهنگی در سراسر کشور است.
در این نشست طرح ایجاد پایگاه میراث فرهنگی قلعه بختک از سوی مسوولان شهر ملکان به معاون رییس جمهوری به صورت مکتوب ارائه شد.
در این نشست محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی، فرماندار، شهردار و مسئول نمایندگی میراث فرهنگی شهر ملکان نیز حضور داشتند.
قلعه بختک لیلان مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران باستان است و در شهرستان ملکان، بخش لیلان واقع شده است. این اثر در تاریخ 19 مرداد 1379 با شماره ثبت 2780 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
فراهنگ**9012 ** 1418

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي مونسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۱۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار گروه‌ پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید از استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان‌شناسی در مجموعه تاریخی نقش رستم خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا عسکری چاوردی  مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در خصوص مرمت برخی آسیب‌ها در این محوطه اظهار داشت: در اثر بارندگی‌های اخیر، محوطه باستانی نقش رستم دچار آب‌گرفتگی شد و در پی آن فرونشست‌های متعددی در منطقه رخ‌ داده است.

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید افزود: در حال حاضر تیم پایش، حفاظت و مرمت همراه با گروه باستان‌شناسی پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در این محوطه باستانی مستقر هستند و پس از تهیه گزارش علمی، برنامه ساماندهی محوطه نقش رستم آغاز خواهد شد.

موزه‌ها شنبه تعطیل است

وی بابیان اینکه بخشی از فرونشست‌های رخ‌ داده در این محوطه باستانی مربوط به فرونشست عمومی دشت مرودشت است، اظهار کرد: بخش دیگری از مشکلات مجموعه هم به آوار گسترده باروهای خشتی نقش رستم برمی‌گردد که طی این بارندگی‌ها بخش باروها و آوارهای رسوب شده باستانی دچار رانش شد.

 عسکری گفت: پایگاه میراث جهانی تخت جمشید بلافاصله پس از اخذ مجوز از پژوهشگاه میراث‌فرهنگی برنامه ساماندهی، حفاظت و مرمت نقش رستم را آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • استقرار گروه‌ پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم
  • محوطه باستانی نقش رستم دچار آبگرفتگی شد
  • آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعدد در نقش رستم
  • آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعدد در محوطه باستانی نقش رستم
  • آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعددی در محوطه باستانی نقش رستم